АКТУАЛЬНО

Триває духовна місія тернопільських священників у зоні бойових дій

Понеділок, 28 грудня 2020, 13:53
20 грудня військові капелани о. Євген Флиста, о. Андрій Чернецький та о. Іван Гуменюк з благословення архиєпископа та митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василя Семенюка вирушили в зону бойових дій для здійснення душпастирської опіки військових.

«Священники поставили перед собою особливу мету, а саме: передати військовослужбовцям запевнення про любов і шану, підняти бойовий дух, відновити духовну силу через спільні богослужіння на різних бойових позиціях, а також надати духовно-психологічну підтримку», - розповідає учасник духовної місії о. Євген Флиста.

Кожен військовослужбовець також отримав різні дарунки, котрі передали вірні Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. Воїни особливо тішилися варениками та пряниками, котрі підготували діти та вірні окремих парафій.

«Напередодні різдвяних свят по-особливому відчувається атмосфера любові та доброти. Кожен із нас очікує на якесь диво. І зовсім не важливо, хто ти: дитина чи дорослий», - додав о. Євген.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next