АКТУАЛЬНО

Триває набір на Літню іконописну школу у Львові

Вівторок, 23 травня 2017, 11:15
Літня іконописна школа - це трьохтижневий інтенсивний курс іконопису і богослов’я ікони, відкритий для всіх зацікавлених!

Школа відбуватиметься з 2 до 22 липня 2017 р. Зголошення приймаються до 31 травня!

Це унікальна нагода навчитися писати ікони за давньою традиційною технікою яєчної темпери, взоруючись на західноукраїнську ікону XIV - XVI ст. 

Програма включає: теоретичні заняття з богослов'я ікони, практичні заняття з іконопису та навчально-пізнавальну поїздку. Для участі у програмі не вимагаються попередні навики іконопису чи мистецька освіта – спробувати може кожен! Після закінчення Школи учасники отримають сертифікати, а також важливі пам’ятки – власноруч написані ікони. Навчання відбуватиметься у корпусі філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (м. Львів, вул. Хуторівка, 35а).

Детальніша інформація: www.radruzh.org  [email protected] +38 068 069 17 30

Прес-служба іконописної школи "Радруж" УКУ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next