АКТУАЛЬНО

Триває підготовка до відкриття Діагностично-медичного центру Івано-Франківської архиєпархії

Четвер, 15 травня 2014, 11:48
«Причиною такого кроку є особлива українська ментальність - звертатися до лікаря тільки тоді, коли хвороба вже спричинила серйозне погіршення стану організму. Концепція діяльності медичного центру вирішить цю проблему, оскільки полягатиме в обов’язковому медичному огляді двічі на рік семінаристів (227 осіб), священиків (450 осіб) та священичих сімей (бл. 1450 осіб), монахів і монахинь (150 осіб)», - повідомив о. Віталій Максимів з економату Івано-Франківської архиєпархії.

У цьому закладі працюватимуть висококласні фахівці-медики, віруючі люди, завданням яких буде не тільки призначати курс лікування, а й вміти вислухати пацієнта й дати йому добру християнську пораду для добра як тіла, так і душі. 

«Вважаємо, що медицина, яка діє на базі Церкви, здатна покращити якість процесу лікування через наповнення його високими моральними цінностями та заповідями любові до Бога й ближніх», - резюмував о. Віталій.

фото центру і обладнання

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next