АКТУАЛЬНО

Тріо священиків «Новий час» вшанувало 150-річчя з дня народження митрополита Андрея Шептицького

Середа, 04 листопада 2015, 15:21
1 листопада 2015 року незвичайний співочий колектив України, тріо греко-католицьких священиків «Новий час», з нагоди Року митрополита Андрея Шептицького взяв участь у духовному концерті на Сокальщині (Львівська обл.).

Захід проходив у м. Соснівка та був присвячений 150-річчю з дня народження праведного Митрополита. Духовну програму розпочав о. Іван Цінцірука, який у вступному слові відкрив слухачам постать митрополита Андрея. Священик розповів про окремі епізоди з життя Шептицького, в яких проявлялася велич великого мужа українського народу.

Цього дня віряни, які взяли участь у заході, мали чудову нагоду духовно збагатитись від насиченої програми. Присутні слухали чудових пісень у виконані тріо священиків о. Романа Назаркевича, о. Мирослава Ковальчука та о. Тараса Когута. У програмі заходу були передбачені духовні роздуми та молитва, якими духовенство і вірні прославляли Бога за дар для нашого народу – українського Мойсея, праведного митрополита Андрея Шептицького.

Довідка: Тріо «Новий час» - це колектив співочих священиків, які окрім душпастирської діяльності у парафіях, душпастирюють ще й зі сцени. За невеликий період священики виконали чимало пісень та випустили три платівки із власною музикою. Тріо «Новий час» виступає як в Україні, так і закордоном. Доля України цим священикам ніколи не була байдужою, своїми голосами вони обстоювали майбутнє нашого народу зі сцени майданів та піснею промовляли до мільйонів українців, розсіяних по всьому світі.

Прес-служба тріо «Новий час»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next