АКТУАЛЬНО

Центр для людей похилого віку – місце, де сповна можна побачити дари Святого Духа

Четвер, 09 березня 2017, 14:44
7 березня 2017 року в рамках Великопісної ініціативи «Екологічне навернення для порятунку створіння» у співпраці з волонтерами катедрального собору Верховних апостолів Петра і Павла м. Чортків з благословення та підтримки пароха о. Андрія Лемчука була організована поїздка у Мельнице-Подільський територіальний центр для людей похилого віку, яким опікується о. Богдан Пелех.

Зустріч розпочалася зі спільної молитви, яку провадили отець Богдан та отець Михайло Деревенчук, референт Бюро УГКЦ з питань екології Бучацької єпархії, для людей, які перебувають в цьому закладі.

Після молитви отець Богдан звернувся до присутніх та представив гостей, які не приїхали з порожніми руками, а привезли подарунки для того, щоб підкреслити, що всіх християн єднає під своїм проводом Святий Дух.

Саме в цьому закладі сповна можна побачити ті дари Святого Духа. Коли подивитися в очі літніх людей, то в них бачимо: мудрість та розум, які прийшли з роками, раду та кріпость, бо, не зважаючи на свій поважний вік, вони повні сил та відкриті на те, щоб у скрутну хвилину поділитися своїм досвідом та знаннями, підтримати та допомогти ближньому.

Також у цих стінах є багато тих дарів, які в особливий спосіб потрібні всім людям, а саме: побожність та страх Божий, бо коли б ми володіли цими дарами та розуміли, що все те, що ми робимо сьогодні для Богом створеного світу, робимо також для своїх наступних поколінь, яким жити після нас.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next