АКТУАЛЬНО

Центр опіки сиріт організувала третій етап Різдвяної школи'2018

Середа, 07 лютого 2018, 12:33
Від 22 до 28 січня за фінансової підтримки Союзу українок Америки (UNWLA – Ukrainian National Women’s League of America, Inc.), місія “Центр опіки сиріт” ЛА УГКЦ організувала третій етап Різдвяної школи'2018 в м. Яремче, в якому брали участь 16 вихованців Першотравенської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернат, а також аніматор із нашої парафії, який вчився організовувати такі табори.

Увесь цей час учасники табору проживали в реколекційно-відпочинковому дому імені митр. Андрея Шептицького. Упродовж цього часу голова Центру, о. Роман Прокопець, та волонтери допомагали дітворі пізнавати п'ять чудес Різдва. Кожен день розпочинався із спільної Божественної Літургії, на якій усі пробували та вчилися співати як дяк, що дуже тішило.

Опісля були пізнавальні катехизації та цікаві майстер-класи, великі ігри, гучна коляда, різноманітні подорожі, веселе проводження часу за цікавими активностями, а завершенням кожного дня була вечірня молитва.

о. Ярослав Швачук

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next