АКТУАЛЬНО

Центр опіки сиріт організував у Львові «Теплий вечір»

Четвер, 31 січня 2019, 11:02
30 січня 2019 року місія «Центр опіки сиріт» ЛА УГКЦ організувала «Теплий вечір» – вечір подяки. Захід відбувся в стінах будинку на вул. Короленка 7, який нещодавно виставила на аукціон Львівська обласна рада. У гості прийшли друзі та партнери Центру, а також усі небайдужі.

Голова місії о. Роман Прокопець разом з усіма помолився та окропив присутніх Йорданською водою. Капелан звернувся до усіх із подякою та проханням підтримати у нелегкій боротьбі за приміщення, яке Львівська обласна рада хоче продати.

Гучною колядою всіх вітав  P&P Quintet гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла. Впродовж вечора капелани та волонтери ділилися проектами, які вдалося втілити впродовж 2018 року. Забаву продовжив Вертеп вівтарної дружини храму Святих апостолів Петра і Павла,  «Родина. Троїсті музиканти» та Вертеп курсантів сержантського коледжу.

Додамо, що сироти та діти, що під опікою, – а саме вихованці Центру опіки сиріт – залишилися без приміщення для розвитку своїх талантів. Діти збираються у різних приміщеннях міста, щоб навчатися куховарити, малювати ікони, займатися спортом. Тому керівники Центру просили у депутатів обласної ради передати їм приміщення на вул. Короленка, 7, яке вже четвертий рік стоїть пусткою. Однак обласна рада у жовтні внесла цей будинок у перелік об’єктів, які продаватиме з аукціону. Тож у Центру одна надія – викупити приміщення на аукціоні. Сьогодні кожен охочий може підтримати Центр опіки сиріт і допомогти позмагатися на аукціоні за приміщення на вулиці Короленка, яке є вкрай необхідне для освітніх потреб  та дозвілля дітей-сиріт.

Місія «Центр опіки сиріт» Української Греко-Католицької Церкви
Адреса: м. Львів, 79000, пл. Святого Юра, 5
Тел. (097) 295-36-06, (096) 749-79-80

Призначення платежу: «Добровільна пожертва»
р/р 26003053749934
ПАТ «ПриватБанк»
МФО 325321
ЄДРПОУ 37527309

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next