АКТУАЛЬНО

Центр опіки сиріт просить допомоги до дня Святого Миколая

Понеділок, 09 грудня 2013, 11:18
Центр опіки сиріт хоче організувати сиротам свято, однак потребує Вашої допомоги.

Ми шукаємо добродіїв та волонтерів, котрі хочуть подарувати сиротам подарунки! Це можна буде зробити під час театрального дійства для дітей з інтернатів під назвою “Подарунок Святому Миколаю“, підготованого волонтерами руху “Руки допомоги” при місії “Центр опіки сиріт” (ЦОС).

Ми шукаємо людей доброї волі, котрі допомогли б з подарунками, які діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, що ними опікується ЦОС (а таких є 7), вказали у листах до Святого Миколая.

Ми шукаємо фотографів міста Лева, котрі б погодились разом із двома – трьома сиротами та волонтером Центру провести майстер-клас мистецтва фотографії просто неба (підсумком цього стало б відкриття фотовиставки в гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла).

Ми також оголошуємо вакансію на ще один майстер-клас: автору найцікавішого майстер-класу – приз! (наші контакти).

Усі подарунки можна приносити до інфоцентру гарнізонного храму Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) (вхід зісередини храму, справа). Приймаємо солодощі, канцтовари, іграшки, одяг та інші речі.

наші банківські реквізити:
Місія “Центр Опіки Сиріт”
Приватбанк №р/р26003060441526
МФО 325321
ЄДРПОУ 37527309
у примітці вказати: “Добровільна пожертва до дня Святого Миколая”

Медіа-центр ЦОС

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next