АКТУАЛЬНО

Центр опіки сиріт в рамках Дня молитви за сиріт відвідав Давній Галич

Вівторок, 14 листопада 2017, 12:31
12 листопада 2017 року місія “Центр Опіки Сиріт” ЛА УГКЦ разом з вихованцями шкіл-інтернатів, навчально-реабілітаційних центрів та дитячих будинків сімейного типу м. Львова та Львівщини відвідала с. Крилос (Давній Галич).

Поїздка була здійснена за підтримки Фундації святого Миколая в рамках Всеукраїнського дня молитви за сиріт. Дітвора шукала відповідь на питання: як бути доброю дитиною. Це була тема духовно-пізнавальної мандрівки. Протягом дня малеча насолоджувалася цікавою програмою, яку організували волонтери руху “Руки допомоги”. Цього року аніматорам допомагали курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

День розпочався зі спільної Божественної Літургії в Успенській церкві, яку супроводжував співом дитячий хор Гарнізонного храму “Ангелики”. По закінченню молитви парафіяни храму, гості та всі охочі мали нагоду стати ангелом-охоронцем для сироти, отримавши образок Пресвятої родини, на якій була молитва з іменем дитини-сироти. Опісля учасники поїздки мали екскурсію в Митрополичих палатах, у Музеї архітектури та побуту Галичини та в Галицькому національному природничому парку. Наступним пунктом був обід, після якого малеча взяла участь у великій грі. 

Учасники прощі висловили щиру подяку отцю Ярославу Жолобу, пароху Успенської церкви, за можливість провести цей день у Крилосі, а також усім, хто долучився фізично, матеріально і духовно до цієї поїздки! Така поїздка, на думку організаторів, є маленьким зернятком доброти, вкладеним у серце кожної дитини.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next