АКТУАЛЬНО

Центр опіки сиріт просить допомоги до дня Святого Миколая

Четвер, 21 листопада 2013, 11:42
Центр опіки сиріт прагне організувати сиротам свято, однак потребує Вашої допомоги. Ми шукаємо добродіїв і волонтерів, котрі хочуть подарувати сиротам подарунки! Це можна буде зробити під час театрального дійства для дітей з інтернатів під назвою “Подарунок Святому Миколаю“, підготованого волонтерами руху “Руки допомоги” при місії “Центр опіки сиріт”.

Ми шукаємо людей доброї волі, котрі допомогли б із подарунками, які діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, що ними опікується ЦОС (а таких є 7), вказали у листах до Святого Миколая.

Ми шукаємо фотографів міста Лева, котрі б погодились разом із 2-3 сиротами та волонтером Центру провести майстер-клас мистецтва фотографії просто неба (підсумком якого б стало відкриття фотовиставки в гарнізонному храмі Петра і Павла).

Ми також оголошуємо вакансію на ще один майстер-клас – автору найцікавішого майстер-класу – приз! (наші контакти)

Медіа-центр ЦОС

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next