АКТУАЛЬНО

Центр опіки сиріт провів «Теплий вечір» для своїх друзів та добродіїв

Понеділок, 15 січня 2018, 12:33
11 січня 2018 року капелани та волонтери місії «Центр опіки сиріт» Львівської архиєпархії УГКЦ у ресторані “Віденська кав’ярня” організували «Теплий вечір» для своїх добродіїв і дітей.

«Теплий вечір» – це зустріч тих людей, котрих об’єднує  одна спільна риса, спільна мета, той самий поклик серця – допомагати покинутим дітям. «Теплий вечір» – це можливість зібрати за святковим столом в одне велике дружнє коло тих, хто відкриває себе і йде назустріч потребуючій малечі. «Теплий вечір» – це добра нагода Центру опіки сиріт у цей радісний час народження нашого Спасителя від імені дітей сказати щире «дякую». Адже завдяки нашій небайдужості, любові, милосердю діти-сироти неодноразово переживають теплі, радісні, родинні моменти у своєму житті.

Дійство розпочалося з майстер-класу з виготовлення пряників із дітьми військових із Маріуполя та з Дитячих будинків сімейного типу міста Львова. Опісля розпочалася офіційна частина заходу з гучної коляди від гурту «P&P Quintet» Гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ. На вечорі з вертепом виступила дітвора з дитячих будинків сімейного типу та завітали вівтарники Гарнізонного храму. Голова місії разом з волонтерами «Руки допомоги» представили низку проектів та заходів, які було здійснено завдяки добродіям, які активно підтримують Центр опіки сиріт. На завершення всіх чекало приємне спілкування та сюрпризи від місії і дітей.

Щиро вдячні всім, хто долучився до організації цього дійства, а особливо п. Оксані - директору «Віденської кав’ярні» за теплий прийом та всім, хто завітав на захід. 

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next