АКТУАЛЬНО

Центр опіки сиріт разом з дітьми робив перші кроки до Різдва

Четвер, 04 січня 2018, 13:47
2 січня 2018 року стартувала щорічна “Різдвяна школа”, яку організувала місія "Центр опіки сиріт” Львівської архиєпархії УГКЦ. Першими її учасниками стала малеча дитячих будинків сімейного типу та діти з навчально-реабілітаційного центру “Мрія”, які залишилися в закладі на час канікул.

Капелани, волонтери та дітлахи робили перший крок до народження Спасителя. Цього дня найменші вчилися бути милосердними, як наш Отець милосердний. Ранок розпочався зі спільної Божественної Літургії в каплиці Блаженної Соломії, княгині Галицької, що знаходиться у центрі “Мрія”. Опісля волонтери ЦОС продемонстрували малечі цікаву виставу. Театральне дійство висвітлило дітворі милосердя стареньких людей, які прийняли молоду пару у свою хатину під час великої хуртовини. Опісля діти мали цікаву катехизацію від бр. Ореста Апостолюка, а на майстер-класі декорували свічки.

На завершення всі бавилися у велику гру, де виконували різноманітні вправи, що розкривали діла милосердя. День був насичений і пізнавальний. Дітвора не хотіла прощатися і з нетерпінням чекає наступного дня. Така школа триватиме до 7 січня.

Різдвяну школу для дітвори місія “Центр опіки сиріт” ЛА УГКЦ організовує кожного року. Назвою цьогорічної святкової школи є “5 чудес Різдва”. Кожен день має свою тему: “День Милосердя”, “День Доброти”, “День Всепрощення”, “Різдво-перемога”, “Хто ти є і ким ти станеш”. Капелани та волонтери ЦОС готують для малечі сценки, катехизації, майстер-класи, великі та малі ігри, щоб сповна відкрити тему кожного дня та наблизити їхні серця для пізнання народження Ісуса.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next