АКТУАЛЬНО

Центр опіки cиріт розпочав третій етап Різдвяної школи'2018 у Яремче

Середа, 24 січня 2018, 11:56
22 січня 2018 року волонтери місії “Центр опіки сиріт” Львівської архиєпархії УГКЦ зустріли у місті Лева вихованців Першотравенської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату. Діти прибули із Дніпропетровської області, щоб взяти участь у Різдвяній школі. У Львові вони зустрілися з дітьми з дитячого будинку сімейного типу села Домажир Львівської області та дітворою з Одещини.

Помолившись, усі разом автобусом відправилися до мальовничого міста Яремче. Різдвяна школа'2018 діятиме в Реколекційно-відпочинковому домі імені митрополита Андрея Шептицького протягом тижня.  Тут  малеча разом з волонтерами та капеланом центру о. Романом Прокопцем відкриватимуть для себе п'ять чудес Різдва, будуть черпати цікаві знання, отримувати нові враження, мріяти вголос і  гарно проводитимуть час в оточенні нових друзів.

Це третій етап Різдвяної школи'2018, яку організував Центр опіки сиріт ЛА УГКЦ. Нагоду духовно збагатитися та відпочити діти отримали завдяки фінансовій допомозі Союзу українок Америки (UNWLA – Ukrainian National Women’s League of America, Inc.).

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next