АКТУАЛЬНО

Центр реабілітації дітей м. Полтави отримав благодійну допомогу від УКУ

Четвер, 28 травня 2015, 22:12
28 травня 2015 року Божого у Центрі реабілітації для дітей з органічним ураженням центральної нервової системи, що у м. Полтаві, відбулася передача матеріально-технічних засобів та інвентарю для покращення побутових умов дітей-пацієнтів, полегшення праці лікарського персоналу та більш ефективної діяльності даного медичного закладу.

На прохання медичного капелана о. Максима Кролевського, який тут здійснює своє душпастирське служіння, Український Католицький Університет надав благодійну допомогу медичними матеріально-технічними засобами, побутовими речами та одягом. Так до реабілітаційного центру передано у постійне користування: реабілітаційний тренажер, дитячі лікарняні ліжка, релатори (ходунки), крісла для душу, ходунки, дитячі візки, пластикові ванночки, постільна білизна, ковдри, одяг та взуття.

Священик відслужив молебень, у якому медики, діти та їхні батьки склали подяку Богові та усім жертводавцям, які спричинилися до наданої благодійної допомоги.

“Соціальне служіння ближньому, дияконія, – звернувся о. Максим до медиків, дітей та їхніх батьків, – є одним із пріоритетних напрямків розвитку Української Греко-Католицької Церкви, бо християнське служіння ближньому ніколи не повинно обмежуватися лише мурами нашого храму, але повинно виходити далеко поза стіни сакральних споруд і проникати у всі сфери суспільного життя, проникати у такі Центри, де є діточки, особи з особливими, спеціальними потребами”.

Медичний персонал Центру реабілітації, діти та їхні батьки висловлюють щиру подяку отцю доктору Петру Терлецькому та Українському Католицькому Університету за надані медичні матеріально-технічні засоби, побутові речі та одяг.

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці УГКЦ у м. Полтава

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next