АКТУАЛЬНО

Центр студентського капеланства Львівської архиєпархії організовує для студентів Різдвяні реколекції

Понеділок, 30 листопада 2020, 13:36
Центр студентського капеланства Львівської архиєпархії запрошує молодь на різдвяні реколекції «Як налаштувати свій духовний GPS?», які відбуватимуться 5 грудня 2020 року у львівському студентському храмі Блаженного священномученика Олексія Зарицького.

Розпочнеться зустріч о 10:00 і триватиме до 19:00.

Реколектант – отець Христофор Кушпіт, ЧСВВ. У минулому священник був активним учасником студентського капеланства, коли воно лише зароджувалося. І саме в цій спільноті відчув покликання до монашого життя. Закінчивши Львівську політехніку, тоді ще Тарас Кушпіт вирушив на пошуки Бога особливою дорогою – і 30 серпня 2020 року прийняв ієрейські свячення.

Окрім духовних наук, у програмі буде Божественна Літургія та можливість приступити до Тайни Покаяння.

Для тих, хто не зможе бути присутнім, реколекції транслюватимуться через зум. Для участі в зустрічі слід перейти за посиланням, яке буде опубліковане на сторінці Центру студентського капеланства в день зустрічі.

Участь у реколекціях є безкоштовною. «Різдво Христове вже не за горами, тому час шукати духовної поживи! Просимо всіх зареєструватися, щоби організувати безпечні умови перебування для кожного учасника! Реєстрація тут: https://cutt.ly/0hgoJ33 Запрошуємо до спілкування та духовного збагачення!» - заохочують до участі в реколекціях організатори.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next