АКТУАЛЬНО

Центр cтудентського капеланства Львівської архиєпархії проводить «Школу особистісного зростання» у м. Яремча

Середа, 18 листопада 2020, 15:35
Центр Студентського капеланства Львівської архиєпархії розпочав черговий навчально-практичний блок «Школи особистісного зростання», який цього разу присвячений питанням самоцінності та самооцінки. Навчання триватиме впродовж шести днів: від 15 до 20 листопада. Щоденно учасники школи матимуть тематичні лекції та практичні заняття від уже добре знайомих і кваліфікованих лекторів. Також духівник школи, студентський капелан отець Юрій Остапюк провадить розважання над конкретними біблійними історіями чи персонажами, ділячись з учасниками важливими ключами щодо розуміння тих історій чи поведінки персонажа.

Ієромонах Сава Масник розмовляв зі студентами про психологічний аспект самооцінки у духовному житті християнина. Лектор підкреслив, що тільки в разі адекватної самооцінки людини можна будувати справжнє християнство, бо це свідчить про пошану як до себе, так і до ближніх.

Про страхи і труднощі, що виникають у часи змін, говорила з учасниками Марія Таркало. Лейтмотивом цієї лекції було усвідомлення особистісних реакцій на різноманітні зміни в житті та вміння зрозуміти, що ці зміни можуть принести. На завершення першого дня навчання отець Юрій пропонував студентам поміркувати над євангельським уривком про подорож учнів Христа до Емауса. Попереду ще кілька днів навчання, які у часники Школи проведуть не менш інтенсивно і цікаво, як перший.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next