АКТУАЛЬНО

Центр студентського капеланства Львівської архиєпархії провів великопосні реколекції для студентів

Вівторок, 13 квітня 2021, 11:41
З 9 по 11 квітня Центр студентського капеланства Львівської архиєпархії провів реколекції для студентів у Львівській духовній семінарії. Організатор духовного відпочинку – студентський капелан о. Роман Довгань.

Реколектантом був о. Степан Мишковський, соліст і ритм-гітарист християнського музичного гурту «PopryVse», голова Комісії у справах молоді ЛА УГКЦ у 2018–2021 рр. та священнослужитель храму Всіх святих українського народу у Львові. Отець Степан розкрив тему «Просто бути». Роздуми були зосереджені на тому, що нам заважає іти і провідувати Христа, а також на тому, що нам потрібно для цього.

Молодь мала нагоду розважати над двома заповідями любові, зокрема реколектант закцентував увагу на першій і розкрив усі її особливі аспекти: серце як емоції/пристрасті, душа як дух, помисли як розум, сила як тіло, про які потрібно дбати, також про те, що лише пізнавши Бога, ми зможемо полюбити. Крім цього, розважали над другою заповіддю і про те, що важливо розвивати як любов до себе, так і до ближніх.

Також на цьогорічних великопосних реколекціях була молитва тиші й роздуми над уривками зі Святого Письма.

Студенти мали можливість відпочити і духовно, і фізично, присвятивши час роздумам, молитві, співу, прогулянкам лісом, волейболу, смачному кавуванню та спілкуванню.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next