АКТУАЛЬНО

Центр студентського капеланства запрошує молодь на відпочинок у гори

Вівторок, 14 серпня 2018, 10:54
Цього року Центр студентського капеланства підготував особливий табір, який відбуватиметься від 20 до 26 серпня в Яремче. Орієнтований він на студентів будь-якого віку, оскільки пряма місія ЦСК – праця зі студентами. Духівником табору буде отець Мар’ян Мисяковський.

Важливою ознакою таборів Центру студентського капеланства є «живе» спілкування між студентами та священиком. Для деяких учасників попередніх таборів саме цей чинник став вирішальним у ламанні стереотипів щодо духовенства та церкви. Проте, окрім доброго слова, буде ще й добра практика.

Цей табір у горах присвячений першій річниці смерті Блаженнішого Любомира (Гузара). Тому ЦСК ставить акцент на його постаті та досвіді його життя.

Табір матиме набір духовних, психологічних, соціальних і фізичних занять, які дадуть можливість навчитися бачити себе і свого ближнього по-іншому. Серед цікавинок – одноденний похід в гори, день духовної віднови і щоденні сюрпризи. Для участі в таборі необхідно зареєструватися. Докладна інформація на сайті студентського капеланства.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next