АКТУАЛЬНО

Центр студій спадщини патріарха Йосифа Сліпого провів конкурс декламації з нагоди 30-ліття відновлення Незалежності України

Понеділок, 01 листопада 2021, 10:23
У суботу, 30 жовтня 2021 року, за ініціативи Центру студій спадщини патріарха Йосифа Сліпого, за підтримки Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» США (ТСС А) та у співпраці з Нашою українською рідною школою (НУРШ) знаменну дату в новітній історії України вшанували учні 8-10 класів, які підготували до цієї події вірші відомих українських поетів.

Тридцятиріччя відновлення Незалежності України відзначили у Філадельфії конкурсом декламації «Україно, ти моя молитва!».

Ювілейний, десятий поетичний конкурс відбувся у приміщенні Менор-коледжу, Дженкінтавн, ПА. До складу журі увійшли: Ірина Іванкович, голова ТСС А; Ірина Меленевич, директорка НУРШ; Віра Пришляк, заступниця Директорки НУРШ. Журі оцінювало конкурсантів за такими критеріями: плавність декламації; чіткість вимови; інтонація; артистичність виконання; драматизм декламації; постава.

Переможцями стали: 1-ше місце - учень 10 класу Андрій Сінгалевич; 2-ге місце - учениця 8 класу Андріана Гордієнко; 3-тє місце – учень 8 класу Юрій Садовий.

Усіх учасників було нагороджено дипломами та призами Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» США, а головний спонсор - Центр студій спадщини патріарха Йосифа Сліпого - надав цінні лауреатам та переможцям та лауреатам.

Вітаючи конкурсантів, Ірина Меленевич висловила вдячність організаторам та спонсорам конкурсу, які уже дев’ятий рік поспіль співпрацюють з НУРШ у царині просвіти молодих українців діаспори, а Віра Пришляк подякувала учням за високий рівень підготовки до конкурсу.

Пресслужба Товариства «Свята Софія»  США


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next