АКТУАЛЬНО

Церковна крамниця пропонує придбати аудіокнигу «Як виховувати дитину? Поради Митрополита Андрея Шептицького»

Вівторок, 29 березня 2016, 14:05
Книга та аудіокнига «Як виховувати дитину? Поради Митрополита Андрея Шептицького» познайомить вас із міркуваннями про освіту і виховання одного з найвизначніших українських культурних діячів ХХ ст. – Митрополита Української Греко-Католицької Церкви Андрея Шептицького.

Тонке відчуттям двовимірності життєвих процесів, в яких завжди проявляє себе божественне і людське, мудрість і досвід суспільного провідника і навіть пророчий дар владики Андрея змушують по-новому подивитися на виклики, які ставить перед нами сучасне виховання. Ось лише деякі напрямні його міркувань:

  • - Виховання – це Богом встановлений обов’язок батьків, що є неначе продовженням народження дитини.
  • - Школа є середовищем, в якому потрібно плекати родинний дух, вона кличе батьків і вчителів до солідарності, до взаємодії і відповідальної співпраці.
  • - Найбільше знання, яке може дати школа, – уміння жити в суспільстві за законами, що власне і роблять його людським, – законами справедливості, жертовності й любові.

Як одкровення в словах Митрополита звучить думка про необхідність реформування школи – надання їй цілковитої свободи від держави. Школа як сфера активного впливу батьків, що мають природне право вибирати для своєї дитини шлях розвитку, відповідний до їхніх уявлень і переконань.

Найвища мрія владики Андрея – створення християнської школи, в якій свободі НЕ визнавати Бога протиставлятиметься свобода вважати Бога найвищою Правдою, де виховання полягатиме у плеканні особистості, що вільно прямує дорогою добра.

Книга та аудіокнига будуть цікаві всім, хто бере участь у вихованні дітей: батькам, учителям, катехитам, священнослужетелям.

Жанр: Книга + аудіокнига, Релігійна література, Церква, освіта і виховання

Автор проекту: Комісія у справах освіти і виховання УГКЦ, Живе телебачення

Упорядник: Наталія Пуряєва

Видавець: Приватне підприємство ММС «Свічадо»

Вступне слово: Борис (Ґудзяк)Єпарх, Єпархії св. Володимира Великого в Парижі для українців візантійського обряду у Франції,  країнах Бенілюксу та Швейцарії, президента Українського Католицького Університету

Придбати аудіокнигу ви зможете у Церковній інтернет-крамниці за цим посиланням

>>> http://goo.gl/rfmxrZ

Деталі за тел: (098) 608-15-58,  (095) 153-25-45.

Церковна інтернет-крамниця УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next