АКТУАЛЬНО

"Церква наша є, була і буде з народом", - владика Венедикт

Неділя, 01 грудня 2013, 22:22
На Євромайдані Львова сьогодні відбувся екуменічний молебень. Священики різних конфесій спільно помолилися за Україну та весь народ. Очолив молитву владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський УГКЦ. За різними даними, на майдані зібралося від 40 до 50 тисяч осіб.

"Хотів би передати вам слова підтримки від нашого Патріарха Святослава. Він звернувся до всього українського народу, висловлюючи біль щодо того, що сталось вночі.

Церква наша є, була і буде з народом. Ми є з вами. Дуже важливо зрозуміти, що ми можемо разом. В єдності – сила народу! Бог у своєму провидінні давно бачив нашу країну процвітаючою, яка не йде до когось, а є разом з кимось, яка стає взірцем побожності та християнства. Цей день хай буде для нас знаком сили, який ми маємо разом. Хай Бог нам допоможе у наших стараннях, а ми не зупиняймося. Треба витривалості. Сьогоднішні наші зусилля – це кроки: ми не сміємо зупинитися, мусимо йти далі. Коли йдемо, Бог нас завжди спомагає. Молімося, щоб Господь просвітив наш розум, щоб наші намагання увінчались успіхом. Божого благословення усім нам", — зазначив владика Венедикт.

http://www.ugcc.lviv.ua/actual/news/423-Cerkva_nasha__bula_i_bude_z_nar.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next