АКТУАЛЬНО

«Церква завжди була з своїм народом, бо народ - є Церквою», - Митрополит Володимир (Війтишин)

П'ятниця, 07 березня 2014, 12:00
Такі слова побажань для доброї праці новопризначеному голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрієві Троценку склав владика Володимир (Війтишин), Митрополит Івано-Франківський УГКЦ, під час зустрічі нового голови з ієрархами Церков міста і області.

На початку зустрічі Митрополит закликав до спільної молитви, яку провели разом всі. Серед присутніх були єпископи УГКЦ, РКЦ, УПЦ КП, УПЦ, представник іудейської громади міста та інших.

«Ми розуміємо, що вас чекає нелегка праця у цей тривожний для області та України час. Сподіваємося на спільну працю і служіння мешканцям івано-франківської громади; за підтримки Героїв України Небесної сотні, про яких не забудемо ніколи, та завдяки наполегливій праці й молитві подолаємо всі труднощі на шляху до добра народу», - наголосив Митрополит. Ієрарх передав слово митр. прот. Василю Мельничуку, протосинкелу Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ, який привітав нового голову Івано-Франківської ОДА від імені владики Василя (Івасюка), Єпарха Коломийсько-Чернівецького.  

Новий Голова Андрій Троценко пообіцяв ієрархам, що чесно і віддано працювати для добра громади області, підбираючи команду через принципи християнської віри і обіцянки побороти спокуси корупції, неправди та обману.

Ієрей Юрій Трухан,
прес-секретар Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next