АКТУАЛЬНО

«Церкви в Україні підняли голос на захист прав народу і стоять на боці скривджених та розгублених…» - владика Богдан (Дзюрах)

Четвер, 12 грудня 2013, 15:33
«Ми сподіваємося, що ЄС почує голос нашого народу, а не залишиться пасивним спостерігачем. Хочеться вірити, що європейські лідери не зрадять наших людей у цій складній ситуації.

Бо інакше Європа зречеться сама себе», - заявив владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ, в інтерв'ю для Католицького інформаційного агентства (КАІ), опублікованого в німецькому часописі «Ді Вельт» (світ).

За його словами, сотні тисяч українців вийшли на вулиці, бо вважають себе європейцями. «Громадяни почуваються зрадженими урядом, який провадив підписання Угоди про асоціацію з ЄС», - додав єпископ. Владика Богдан засудив застосування сили супроти мирних демонстрантів. Тому «Церкви в Україні підняли голос на захист прав народу і стоять на боці скривджених та розгублених».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next