АКТУАЛЬНО

ЦОС другий рік поспіль організовує турнір “Кубок надії”

Четвер, 06 березня 2014, 11:53
Другий турнір з міні-футболу “Кубок надії” серед організацій, які працюють із дітьми-сиротами “Центр опіки сиріт”, проведе 8 березня 2014 року, з 9:30 до 16:00, у спортзалі Львівської духовної семінарії Святого Духа.

Раніше перенесений турнір серед організацій, які працюють з дітьми-сиротами Львівщини, проведуть за підтримки Департаменту гуманітарної політики ЛМР та Львівської федерації футболу.

Організатори мають на меті звернути увагу на проблему сирітства, відокремленості суспільства від вихованців інтернатів, заохотити до допомоги сиротам та знайти людей, котрі, можливо, не мають змоги всиновити дитину, проте готові стати для таких дітей приятелем чи другом.

З нагоди святкування Року митрополита Андрея Шептицького в перервах відбудуться презентації діяльності цього слуги Божого.

Вхід не лише вільний, а й усіляко заохочується – для присутніх уболівальників буде проведено конкурс.

Центр опіки сиріт

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next