АКТУАЛЬНО

ЦОС провів Другий турнір з міні-футболу “Кубок надії”

Четвер, 13 березня 2014, 14:14
8 березня 2014 року в спортзалі Львівської духовної семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35), відбувся Другий турнір з міні-футболу “Кубок надії” серед організацій, які працюють з дітьми-сиротами Львівщини.

Участь у змаганнях брали: Товариство українських студентів-католиків “Обнова” (назва команди: “Renovare”), господарі турніру – вихованці Львівської духовної семінарії Святого Духа (“ЛДС”), Спільнота Академічного душпастирства (САД), Українське Біблійне товариство (УБТ), Care in action (“Турбота в дії”), організація “Українська молодь – Христові” (УМХ), редемптористська молодь (“Разом і до кінця”), волонтери “Руки допомоги” при місії “Центр опіки сиріт” (“РуДо”).

Перед початком першого матчу була невелика вступна частина. Усі команди вишикувалися, привітали одна одну оплесками. Волонтер із “Руки Допомоги” Юля Ільчишин, котра виконувала роль ведучої, розповіла про порядок та процедуру змагань.

Варто сказати, що цей турнір був присвячений пам’яті митрополита Андрея Шептицького. Щодо регламенту, то схема змагань була дуже простою і добре знайомою всім шанувальникам футболу – матчі чвертьфіналу, півфінали, матч за третє місце і, звичайно ж, фінал. Турнір розпочався хвилиною мовчання на знак пам’яті про Героїв України, котрі загинули на Майдані, та з молитви.

Із загальним перебігом та схемою матчів Ви зможете ознайомитися на одній із фотографій. А найцікавішим і особливо напруженим матчем на стадії чвертьфіналу була гра між “Турбота в дії” і УМХ.

Після закінчення чвертьфінальних ігор присутнім показали кілька презентацій, котрі висвітлювали життя й діяння митрополита Андрея Шептицького (ще за кілька тижнів до початку змагань кожна з організацій повинна була підготувати невелике представлення на цю тему).

Після закінчення турніру відбулося нагородження кращих гравців турніру і команд. Командам-призерам вручили медалі, а команді-переможцю – ще й невеликий, але дуже приємний трофей – «Кубок Надії». Вітаємо команду УБТ із заслуженою перемогою.

Прес-служба ЦОС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next