АКТУАЛЬНО

«Це книжка для українця, якому довелося жити в час війни», – о. Андрій Зелінський в Полтаві

Понеділок, 21 березня 2016, 15:55
18 березня в Полтаві у студії телерадіокомпанії «Лтава» відбувся прямий ефір телевізійної програми «Ранок на Лтаві», у якій взяли участь військові капелани Української Греко-Католицької Церкви – о. Андрій Зелінський та о. Максим Кролевський.

Під час прямого ефіру говорили про військове капеланство, любов до Батьківщини і про саму книгу о. Андрія Зелінського «Соняхи. Духовність на час війни», яку він цього дня приїхав презентувати до Полтави.

Пише сайт парафії Пресвятої Тройці УГКЦ в Полтаві.

 На початку капелани розповіли про історію свого капеланського служіння в українських збройних формуваннях, про основні завдання військового капелана як душпастиря, про специфіку священичого служіння та певні труднощі, які виникають у тих надзвичайних обставинах у зоні АТО під час бойових дій.

Згодом о. Андрій Зелінський розповів про історію написання своєї книги «Соняхи. Духовність на час війни», коротко охарактеризувати її зміст та ідею. «Це книжка для українця, якому довелося жити у час війни», – зауважив душпастир під час прямого ефіру.

«Потрібно, щоб сьогодні кожен розгорнув цю книгу, прочитав її та перейнявся тим, чим насправді повинен жити кожен свідомий українець та громадянин нашої держави», – мовив на завершення о. Максим Кролевський.

Департамент інформації УГКЦ

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next