АКТУАЛЬНО

«"Творча майстерня" - це місце, де простір для дії ми даємо Богові», - о. Мар’ян Лемчук

Вівторок, 16 грудня 2014, 07:03
14 грудня 2014 року в м. Чорткові, при парафії Вознесіння Господнього, відбувся передсвятковий аукціон-ярмарок, який організувала «Творча майстерня». Частина із зібраних коштів буде передана на потреби воїнів АТО.

«"Творча майстерня" є місцем, де не тільки молодь чи діти можуть чогось навчитися і провести час. Це місце, де простір для дії ми даємо Богові. Перед кожним заняттям усі моляться, рівно ж як і на закінчення. Ми вкладаємо в ці вироби свою любов. Дуже важливо відчувати любов одне до одного у своїх серцях, навіть через такі маленькі, але приємні речі», - поділився з нами о. Мар’ян.

Хочемо додати, що «Творча майстерня» працює вже від 7 вересня 2014 року, усі охочі можуть проявити та вдосконалити свої вміння з образотворчого та декоративного мистецтва. Метою зустрічей у Майстерні є насамперед пізнання самого себе через творчу діяльність, розвиток творчого потенціалу засобами образотворчого мистецтва. На сьогодні з тих, які навчаються у Майстерні, було сформовано чотири групи, починаючи з дітей від трьох років, так і включно з дорослими. Координаторами занять є Христина і Тетяна Салійчук.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next