АКТУАЛЬНО

Творення єдності – основна тема зустрічі економів УГКЦ

П'ятниця, 01 листопада 2019, 19:07
31 жовтня – 1 листопада у Патріаршому домі у Львові відбувається спільна зустріч економів з усіх архиєпархій, єпархій та екзархатів УГКЦ в Україні, яка організована за ініціативи патріаршого економа о. Любомира Яворського.

Економи говорять про творення єдності; про виклики та можливості; про потребу ділення досвідом та про фінансову стратегію, яка формується разом і втілюється спільними зусиллями.

Сьогодні, 1 листопада, отці-економи спільно молилися Божественну Літургію в соборі Святого Юра, яку очолив владика Петро Лоза, єпископ-помічник Сокальсько-Жовківський, з нагоди 75-ї річниці відходу у вічність праведного митрополита Андрея Шептицького.

Отці соборно зібралися, щоб разом помолитися та подякувати Богові за дар життя митрополита Андрея і за те, що він нам передав у спадок, щоб ми змогли зберегти та примножити його дари для наступних поколінь і надихатися справою митрополита.

«Продовжує сьогодні велику справу митрополита Андрея нове покоління отців і мирян з благословення та під опікою Отця і Глави нашої Церкви Блаженнішого Святослава. І ми всі нині молимося до митрополита Андрея і просимо благодаті для нашого краю», - сказав отець Любомир Яворський.

Економи погодилися проводити періодично подібні зустрічі для спільного творення єдності та упорядкування економічного життя нашої Церкви.

Патріарший економат УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next