АКТУАЛЬНО

Творці мультсеріалу про найбільші християнські свята представили нову стрічку – «Воздвиження»

П'ятниця, 25 вересня 2020, 12:09
До одного з найбільших християнських свят українські художники-мультиплікатори представлять однойменну стрічку «Воздвиження». Ця анімація є однією з тринадцяти відтінків, які увійшли до першого українського мультсеріалу про найбільші християнські свята.

За задумом авторів, про кожне прадавнє свято розповідає наша сучасниця – дівчинка. Окрім найяскравіших епізодів – головна героїня, доступно і цікаво переповідає причини, історію великих днів, а також на своєму планшеті показує дивовижні храми, названі на честь кожного зі свят.

За словами продюсера проєкту Едуарда Занюка, фільм видався надзвичайно динамічним. Окрім оригінальної подачі фактів, творці цієї казки-намистинки придумали безліч яскравих фрагментів, батальних сцен та образів.

Наступна серія «Святкового намиста» –  «Введення», за традицією буде представлена напередодні свята.

Переглянути серію можна за посиланням: www.youtube.com/watch?v=ZpwpFvvarH4

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next