АКТУАЛЬНО

«Тягарі задавнених подружніх образ» – тема листопадової «Кани»

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 11:45
У листопадовому числі часопису «Кана» мова йде про тягарі задавнених подружніх образ: про те, як образи, що роками живуть у серці людини, отруюють її стосунки з чоловіком (жінкою), чи існує ефективна протиотрута проти вірусу образ та чому так боляче пробачати по-справжньому.

«Задавнені образи чоловіка чи дружини – це важкий тягар, який несе на своїх плечах подружжя. Так, саме подружжя, а не лише той, хто почувається ображеним», - стверджує одна з авторів «Кани». Вона спростовує чотири поширені міфи про прощення: 1) пробачити можна тоді, коли просять вибачення; 2) пробачити – означає забути; 3) прощають лише слабаки; 4) пробачити можна тоді, коли все минеться. Авторка статті говорить, що справжнє прощення – це щирий  і безкорисливий дар, котрий ми даємо людині, яка не зробила нічого, аби його заслужити. І це задля того щоб  зберегти  стосунки,  зберегти  подружжя, зберегти любов, врешті-решт, зберегти себе.

Як стверджує отець Володимир Сайчук, з яким у листопадовому числі вміщене інтерв`ю  на  цю  тему,  християнське  подружжя  також  має досвід взаємних образ. Але саме в прощенні – мистецтво будування справжніх, глибоких стосунків.

Цікавим є знайомство із монахом Хризостомосом Канавакісом. Його монастир знаходиться  у Лівані, але він є «мандрівним священиком» і служить у різних країнах. Основний маршрут отця впродовж року: Ліван – Корсика – Швейцарія – Україна.

У цьому числі є також інтерв`ю з родиною «звичайної гарної сім`ї» Андрія та Уляни Парубіїв. А ще – розповідь про художницю Ірину Мореквас, яка стала малювати заодно із маленькою сестричкою, і це захоплення втілилось у численних картинах і їх виставках.

 

Також у журналі «Кана»: поради психологів щодо виховання дітей, свідчення, які змінюють життя, роздуми над Словом Божим, блоги, кіно- та книжкові рецензії, кулінарні рецепти, майстер-клас із рукоділля, до якого можна долучати й дітей, та інші цікавинки.

Журнал “Кана” вже можна передплатити. Передплатний індекс: 68747.

Про новини «життя» журналу читайте на сторінці у Facebook. Детальніше про можливість придбання дивіться на сайті: www.svichado.com.

 

www.svichado.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next