АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську будуть говорити про актуальні питання біоетики та екології

Вівторок, 23 травня 2017, 16:59
У межах програми "Християнин перед суспільними викликами часу" кафедра богослов'я Українського католицького університету спільно з Івано-Франківським богословським університетом та Бюро УГКЦ з питань екології організовують дводенний біоетично-екологічний модуль в Івано-Франківську.

Протягом 27-28 травня учасники програми матимуть нагоду прослухати лекції на теми загальної біоетики, евтаназії та інших аспектів медичного втручання в людське життя, а також подискутувати над питанням збереження довкілля, отримати практичні поради щодо збереження природної енергії та зменшення відходів.

Окрім того, під час програми відбудеться майстер-клас «Майстерня енергоефективності та бережливого ставлення до природи». Учасники майстер-класу ознайомляться з «валізою енергоефективності», яка містить понад 20 різних еконовинок та приладів, застосування яких у повсякденному житті дозволить у рази зменшити витрати енергії та природних ресурсів, робити вагомі фінансові заощадження та зменшити негативний вплив на довкілля. З-поміж іншого також буде презентовано актуальні можливості служіння сонця для виробництва електроенергії для приватних господарств та реалізації по зеленому тарифу.

Зареєструватися на програму можна до 26 травня за покликанням: https://goo.gl/forms/nKfOuXT6hKNKEwec2

Із детальною програмою заходу можна ознайомитися на фб-сторінці.

Повідомила Ніна Поліщук

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next