АКТУАЛЬНО

У 2019 році Всеукраїнський форум відповідальних людей знову єднає українську молодь

Четвер, 25 квітня 2019, 12:49
Цьогоріч команда організаторів та Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ інтегруватиме нові ідеї та можливості у розвиток відповідальних людей України. Завдяки плідній співпраці, дискусії та креативному мисленню учасників і спікерів, можемо досягти синергії.

Адже ми об’єднуємо спільною метою представників Церкви, громадського сектора, підприємництва та державного управління. Для цього у найближчі півроку у шістьох містах країни буде проведено низку форумів*, у яких можуть взяти участь ті люди, які готові змінювати себе та своє оточення задля кращого майбутнього.

“Форум відповідальних людей” — це чудова платформа для знайомства, комунікації, натхнення та започаткування спільних проектів для громадських активістів, представників духовенства, волонтерів, студентів, бізнесменів і просто відповідальних людей України.

Завдяки спільним зусиллям організаторів та учасників, у 2017 році вдалось провести такі форуми у трьох містах, на які завітали сотні учасників, а також представники Австралії та Польщі:

  • Львів: “Думай Глобально – Дій Локально”, “Інновації”;
  • Червоноград: “Місто. Розвиток. Майбутнє”;
  • Кривий Ріг: “Майбутнє творимо сьогодні”.

“Для мене Форум відповідальних людей - це чудовий майданчик для налагодження діалогу між відповідальними та небайдужими людьми з різних регіонів України, - ділиться своїми думками Олександр Ярема, спікер ФВЛ, заступник Міністра у Міністерстві молоді та спорту України, - Форум є своєрідною креативною лабораторією суспільних інновацій, а також місцем, де можна знайти однодумців для реалізації своїх проектів. Крім того, це чудовий простір для діалогу різних секторів, зокрема влади, громадянського суспільства та бізнесу”, - додав він.

Ба більше, Форум відповідальних людей об’єднав цікавих непересічних спікерів із різних сфер діяльності. Загалом вони охоче розповіли про свої історії успіху, поділилися цінними думками, а також надихнули на нові починання тих, хто був готовий не чекати змін, а творити їх вже сьогодні.

“Мені дуже сподобався формат проведення форуму! Він складався з панельних дискусій, на яких спікери розповідали про свій досвід, та практичної частини, в якій учасники долучалися до напрацювань, що стосувалися церкви, громадськості, бізнесу та влади, - розповідає уродженка Донеччини, Ольга Чаплик. - Я брала участь у першому та другому Форумах, що відбулися у лютому та листопаді 2017 р., і  надзвичайно задоволена, оскільки отримала максимальну користь - познайомилася з цікавими людьми: спікерами, які представляли різноманітні теми, та активними учасниками. Хочу зазначити, що Форум - це місце натхнення та віри в те, що ми здатні власноруч змінювати наше суспільство завдяки участі в локальних проектах. Я настільки захопилася ідеєю розвитку, що у своїй праці також стала ініціатором та організатором подібних заходів. Наразі працюю у благодійному фонді “Карітас”, що у Харкові».

Якщо ви прагнете змін та готові стати їх частиною - приєднуйтеся до спільноти “Форуму відповідальних людей”. Слідкуйте за оновленнями на нашій Facebook-сторінці - https://my.su/uvxf2. Координатор Форумів відповідальних людей – Орест Гевак (097 581 32 70), секретар Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ.

До зустрічі у Полтаві! ;)

*Форуми Відповідальних Людей 2019:

  • 21 травня - Полтава;
  • 4 червня - Дніпро;
  • 13 червня - Дрогобич;
  • 28 вересня Чернівці;
  • 10 жовтня - Кам’янець-Подільський;

II половина жовтня - Червоноград

  • 22-23 листопада – Львів.

Повідомили у Патріаршій комісії у справах молоді УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next