АКТУАЛЬНО

У Білій Церкві греко-католики провели акцію «Подаруй в’язню книгу»

Вівторок, 26 червня 2018, 13:06
Цими вихідними в парафії Різдва Христового УГКЦ м. Біла Церква провели акцію «Подаруй в’язню книгу».

Організаторами заходу стали учасники парафіяльної спільноти Святого Юди Тадея. Провели акцію за сприяння відділу душпастирства в пенітенціарній системі України Патріаршої курії УГКЦ. Зокрема, як розповів о. Ігор Гріщенко, місцевий священик УГКЦ, завдячують парафіяни керівникові відділу о. Костянтинові Пантелею та референтові Пенітенціарного душпастирства УГКЦ Павлові Загороднову.

Захід відбувався в Білоцерківській виправній колонії управління Державного департаменту України № 35. Протягом години охочі мали змогу поспілкуватися з гостями.

Провівши акцію, парафіяни висловили вдячність усім, хто спричинився до проведення заходу: «Дякуємо усім жертводавцям, а особливо п. Тетяні Кір’ян за їхню жертвенність і допомогу у проведенні акції».

Прес-служба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next