АКТУАЛЬНО

У Бельгії відбулися річні збори товариства “Свята Софія”

Четвер, 05 лютого 2015, 15:23
31 січня у м. Генк (Бельгія) відбулися річні збори товариства “Свята Софія”. Учасники засідань провели підсумок діяльності товариства за минулий рік та затвердили нові проекти на 2015 рік.

“Основним полем діяльності бельгійського товариства була харитативна діяльність, зокрема забезпечення поранених бійців АТО необхідними медикаментами та медичним обладнанням”, - розповів Петро Фірман, голова бельгійського товариства “Свята Софія”. Окремим завданням робочої групи було опрацювання спільних проектів з римським товариством “Свята Софія”.

1 лютого у храмі Святого Івана Хрестителя відбулася Божественна Літургія, яку очолив о. Марко Семеген, президент римського товариства “Свята Софія”. З ним співслужив о. Мар’ян Стецишин, душпастир місцевої громади та околиць. На завершення відбулась Панахида за всіх спочилих членів товариства “Свята Софія”.

Додамо, що товариство “Свята Софія” було засноване Патріархом Йосифом Сліпим в Римі у 1970 році, а згодом його філії в інших країнах найбільшого поселення українців. Основною місією товариства є збереження та популяризація спадщини свого фундатора та підтримка різних проектів УГКЦ.

Прес-служба товариства “Свята Софія”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next