АКТУАЛЬНО

У бельгійському місті Антверпені заснували братство Матері Божої Неустанної Помочі

Четвер, 05 липня 2018, 12:44
У день свята Матері Божої Неустанної Помочі в Антверпені (Бельгія) заснували братство Матері Божої Неустанної Помочі. З ініціативи душпастиря о. Руслана Піха, ЧНІ, та громади владика Борис (Гудзяк) видав відповідний Декрет про заснування цього братства 25 червня.

Мета братства – вшановування Пресвятої Богородиці під іменем Матері Божої Неустанної Помочі, щоб за Її заступництвом вимолити собі потрібних ласк, особливо ласки доброї смерті, а також почитати Пресвяту Богородицю частою участю в Таїнствах Покаяння і Євхаристії.

Учасники зобов’язалися  щодня вранці та ввечері тричі відмовляти молитву «Богородице Діво», хоча б раз на тиждень відвідувати ікону Матері Божої Неустанної Помочі у храмі, приймати Святе Причастя на честь Пречистої Діви в останню неділю місяця, брати участь у духовній вправі приготування до доброї смерті, носити медалик Матері Божої Неустанної Помочі, отриманий у день вступу до братства, старатися вшановувати ікону в родинному домі та намагатися поширювати набожність до Матері Божої Неустанної Помочі.

До цієї визначної події в житті спільноти та першого святкування свята ікони Матері Божої Неустанної Помочі громада готувалася через реколекційні науки. Провели ці духовні вправи сестри-редемптористки: с. Августина та с. Ірина. А в  день свята до братства вступило понад 10 осіб.

За матеріалами www.ugcc.fr

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next