АКТУАЛЬНО

У Бериславі греко-католики передали хворій на ДЦП дівчині медичне ліжко та ортопедичний матрац

Четвер, 29 жовтня 2020, 17:25
Парох парафії Святих мучеників Макавейських Одеського екзархату УГКЦ, що в місті Берислав Херсонської області, о. Олександр Більський, передав спеціалізоване медичне ліжко, основний і протипролежневий матраци, білизну та ортопедичну подушку для 26-річної Христини.

Дівчина проживає в Бериславі і, від народження хворіючи на ДЦП, перебуває в лежачому стані.

Як зазначає священник, хвора дівчина до цього часу лежала на розкладному кріслі і отримала пролежні. «Знаючи про потреби сімей, які проживають в Бериславі, ми з громадою вирішили допомогти цим людям. Збірка коштів для допомоги тривала протягом трьох місяців. До ініціативи долучилися жертводавці, які захотіли залишитися невідомими, та БФ «Карітас-Коломия», який надав медичне ліжко. Доставлено його, як і закуплено всі необхідні речі для хворої на ДЦП Христини, було вже за кошт благодійників», – повідомив священник у коментарі для пресслужби екзархату.

Також парафіяни допомогли ліками 11-літньому хлопцеві з інвалідністю Артему. Благодійники повністю оплатила курс лікування на цей рік. Окрім того, чотирьом сім’ям, які перебувають за межею бідності, було завезено дрова для опалювання будинку.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next