АКТУАЛЬНО

У БФ «Карітас СДЄ», що в Дрогобичі, близько сотні дітей отримали щедрі подарунки від Святого Миколая

П'ятниця, 23 грудня 2016, 14:27
Святий Миколай завітав до діток, якими опікується БФ «Карітас». Свято відбувалось в соціальному кафе «Витанія». Напередодні свята було організована акція «Миколай у кожному з нас». Завдяки людям доброї волі діти з малозабезпечених, багатодітних сімей та сімей отримали подарунки. Всього отримали подарунки близько 100 дітей.

Повідомляє прес-служба БФ «Карітас СДЄ».

Діточки  прийшли на зустріч із Чудотворцем, розповідали  йому вірші і те, як поводились впродовж року. Усе свято супроводжував музичний колектив «Джерело», після  дійства усі учасники із наставниками посмакували різноманітних солодощів та фруктів.

«Я чекав на Миколая цілий рік, правда, я був не дуже чемний, але Він усіх любить і мене теж, тому хочу отримати подарунок. Мені сподобалось сьогодні у Витанії, а ще я познайомився із дітками із іншої школи" – розповів дев’ятирічний Миколка.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next