АКТУАЛЬНО

У БФ «Карітас-Київ» відбулася зустріч із делегацією міністерств Німеччини

Середа, 04 листопада 2015, 15:18
«3 листопада у БФ «Карітас-Київ» відбулася зустріч із делегацією двох міністерств Німеччини. Делегацію із шести осіб очолили міністеріальдиректор Андреас Ґіс - директор департаменту двосторонньої співпраці задля економічного і соціального розвитку Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини, та Ева Вітт - директор департаменту у справах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії банку «KfW Entwicklungsbank».

Також були присутніми представники посольства Німеччини та Андрій Васькович – президент Карітасу України», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Основною метою зустрічі було ознайомлення з діяльністю Карітасу в Україні та у Києві зокрема. Директор представив, чим займається Карітас у Києві. Гості оглянули діяльність Карітасу, побували на заняттях із дітьми з кризових сімей, психологічних заняттях із молоддю та на занятті з підготовки до школи дітей вимушених переселенців. Окрім цього, поспілкувалися із молоддю, дітьми, працівниками Карітасу.

Президент Карітасу України представив діяльність Карітасу в Україні, наголосивши на важливості співпраці із Німецьким урядом у допомозі бідним людям в Україні, а останнім часом особливо для вимушених переселенців. А гості засвідчили свою повагу, єдність та вдячність українському народу за захист європейських цінностей.

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next