АКТУАЛЬНО

У БФ «Карітас-Тернопіль» відбулися п’яті великопісні реколекції

Неділя, 17 квітня 2016, 16:03
Уже впродовж п'яти років у БФ «Карітас-Тернопіль» існує добра традиція під час Великого посту організовувати дні духовної віднови для працівників та благодійників БФ.

Цього рокe реколекції відбувалися 13-15 квітня в каплиці Cвятого Вікентія де Поля, що в приміщені Фонду.  Керівник БФ о. Андрій Марчук, піклуючись про духовне збагачення своїх працівників і благочинців, запросив провести дні духовної віднови о. Віталія Метельського, ЧНІ.

Як і працівники, так і благодійники охоче відгукнулися на запрошення наповнити свої сердечні скарбниці дорогоцінними перлинами духовних істин.

Кожний день реколекцій розпочинався зі спільної молитви. Настанови о.  Віталія стосувалися Божого милосердя. Реколектант неодноразово звертався до всіх присутніх із закликом бути щирими  та відкритими до Бога і ближніх: «Коли будемо відкритими до Господа, тоді зможемо бути  уважними і щирими до своїх ближніх».

Отець Віталій будував свої науки на подіях із життя Ісуса Христа.  На прикладах євангельських розповідей  отець-реколектант розкрив для учасників те, що Ісус ніколи не засуджував людину, а зберігав її в Божому милосерді.

 

 

Підготувала Аліна Муц

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next