АКТУАЛЬНО

У БФ «Карітас-Тернопіль» відкрили Пасторальний рік

П'ятниця, 02 жовтня 2015, 11:49
1 жовтня 2015 року в ТБФ «Карітас» було відкриття Пасторального року, яке ми святкуємо разом із міжнародним днем людей похилого віку.

Урочисте відкриття розпочалося з Молебню до Пресвятої Богородиці, який очолив о. Василь-Павло Репела. Ми зверталися до Пречистої Діви Марії з проханням про здоров’я для усіх людей похилого віку, а також для наших благодійників, які завжди мають відкрите серце для бідних.

Почесним гостем також був мер міста Сергій Надал, якому ми висловлюємо щиру подяку та молитву за його відкритість до співпраці.

Підопічним проекту «Домашня опіка» було приготовлено святковий обід, а також скромні подарунки у вигляді солодощів та кисломолочних продуктів.

Також «Карітас» спільно зі студентами-інтернами з Африки відкрили новий терапевтичний  кабінет, де буде надаватися безоплатна медична допомога.

ТБФ «Карітас»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next