АКТУАЛЬНО

У БО «Реновабіс» висловили солідарність з Євромайданом

Четвер, 12 грудня 2013, 15:29
У Благодійній організації «Реновабіс» з великою турботою дивляться на напружену ситуацію в Україні та висловлюють солідарність з Євромайданом.

Про це йдеться в листі від БО «Реновабіс» за підписом о. Штефана Дартманна (ТІ), д-ра Гергарда Альберта, Буркгарда Ганеке, головного завідувача справами, на ім’я Отця і Глави Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава (Шевчука).

У листі зазначається, що наприкінці минулого тижня у Фрайзингу відбулася щорічна зустріч груп активних партнерів із Східною Європою, котрі значною мірою плекають і живі зв’язки з партнерами в Католицьких Церквах України.

Учасники цієї зустрічі, що прибули з усієї Німеччини, висловили всім єпископам Католицьких Церков в Україні свою солідарність. До цього долучився і «Реновабіс»: «Зважаючи на напружену ситуацію у вашій країні, ми думаємо і молимося про людей в Україні. Хочемо повідомити, що ми беремо участь у подіях останніх днів і тижнів та що уважно стежимо за їх дальшим розвитком. Ми надіємося і бажаємо, щоб відбувся розвиток у напрямку більшої справедливості й свободи, передусім без гноблення і насильства. Не можна закривати Україні шлях до Європи. Європа для українців є домом. Ми стоїмо на їхньому боці».

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next