АКТУАЛЬНО

У Бориславі відбувся показ фільму «Виноградник, що його насадив Господь»

Четвер, 21 лютого 2019, 17:23
17 лютого в Бориславському міському Палаці культури відбулася презентація документального фільму «Виноградник, який насадив Господь». Картина присвячена двадцятип’ятиліттю Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.

Перед переглядом фільму до присутніх звернувся Бориславський декан отець-доктор Роман Василів. Священик розповів про те, як важливо, що Самбірсько-Дрогобицька єпархія має такий якісний медійний продукт. «Адже в сучасному суспільстві для ефективної катехизації та євангелізації всіх верств населення потрібно послуговуватися різними шляхами та методами для досягнення мети», - сказав він.

Згодом Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицький Григорій Комар, який теж прибув на перегляд кінострічки розповів про те, як важливо побачити крізь призму кадру власну історію та ідентичність Церкви, а також і єпархії. Також він зазначив, що фільм показує славне, але трагічне минуле єпархії.

На завершення отець Роман подякував усім присутнім у залі за небайдужість та активну позицію в житті Церкви.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.sde.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next