АКТУАЛЬНО

У Боярці, що на Київщині, триває тиждень митрополита Андрея

Неділя, 29 листопада 2015, 11:54
25 листопада 2015 року в міській бібліотеці м. Боярка відбувся урочистий захід до 150-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького. Повідомляє прес-служба Київської архиєпархії УГКЦ.

У заході взяли участь учні Боярської ЗОШ № 3 та місцева громада. Організатором події є адміністратор місцевої парафії Святого Федора Тирона УГКЦ о. Павло Локоть, дирекція міської бібліотеки та Український інститут національної пам’яті.

Молодь розповіла присутнім біографію та діяльність митрополита. Священик наголосив на духовній спадщині та підкреслив важливість наслідування прикладу «Великого праведника» українського народу. Місцева парафія УГКЦ подарувала бібліотеці добірку книжок про Шептицького, а потім усі також переглянули фільм про митрополита «Благословляю і молюсь».

Відвідала захід також заступник міського голови Тетяна Кочкова.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next