АКТУАЛЬНО

У Брюховичах проходить курс богослов’я богопосвяченого життя для семінаристів

Вівторок, 05 липня 2016, 09:42
За ініціативи та під проводом Патріаршої комісії у справах монашества УГКЦ, від 3 липня 2016 року у Василіанському інституті філософсько-богословських студій імені Йосифа Велямина Рутського у смт Брюховичі розпочався курс богослов’я богопосвяченого життя.

У ньому беруть участь понад 70 семінаристів четвертих курсів з усіх семінарій УГКЦ, які вже з першого дня мали можливість роздумувати над дуже важливою та актуальною темою - Божий поклик у контексті життєдіяльності Церкви, зокрема до богопосвяченого життя. Зі своїми глибокими духовними роздумами на цю тему розпочав ознайомлювати семінаристів у перший день о. Йосафат Бойко зі Згромадження Воплоченого Слова.

Протягом наступних п’яти днів семінаристи матимуть змогу почерпнути не лише багато нових і корисних знань щодо покликання і богопосвяченого життя, а й разом із монахами молитимуться та ділитимуться власним досвідом, розширюючи свій духовний світогляд.

Прес-служба Патріаршої комісії у справах монашества

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next