АКТУАЛЬНО

У Бучацькій єпархії провели дитячу прощу

Вівторок, 03 червня 2014, 11:54
Відбулася проща дітей Бучацької єпархії до чудотворної ікони Улашківської Богородиці. Незважаючи на погодні умови, діти прибули разом з катехитами, вчителями та батьками до Улашківської Богородиці. Святу Літургію у співслужінні з отцями василіанами очолив о. Мирослав Думич.

Під час проповіді, звертаючись до дітей, отець передав благословення і вітальне слово від Правлячого архиєрея Бучацької єпархії владики Дмитра (Григорака). Він наголосив, що дуже важливо ще в дитинстві плекати у своєму серці віру, любов  до Бога та бути добрими дітьми Церкви і України.

«Метою цієї  прощі було прив’язати дитинне довір’я і любов до Богородиці в Улашківській іконі, яка славиться багатьма чудами в наших краях, в також залучити до тісної співпраці галузь освіти і Церкву. Проща, незважаючи на погодні умови, дякувати Богові, вдалася. Віриться, що ця перша дитяча проща до Улашківців стане щорічною традицією для дітей», - відзначила с. Єремія Кузик, ЗСПР, голова Катехитичної комісії Бучацької єпархії.

Після солодкого столу кожна група представила свою духовно-художню композицію, у якій висловила радість дитинства, любов до Господа, Діви Марії та рідної землі.

На закінчення, отримавши цікаві подарунки з рук працівників районного відділу захисту дітей, під акомпанемент авторської пісні про Улашківську Богородицю самі діти зробили оригінальний флеш-моб із голубами і синьо-жовтими кульками.

Прес-служба Бучацької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next