АКТУАЛЬНО

У Бучацькій єпархії УГКЦ вперше відбулася Євхаристійна проща дітей-першопричасників

Понеділок, 02 липня 2012, 16:17
30 червня 2012 року відбулася Євхаристійна проща дітей-першопричасників Бучацької єпархії УГКЦ до Марійського духовного центру, що в Зарваниці. Про це повідомляє Катехитична комісія Бучацької єпархії УГКЦ.
30 червня 2012 року відбулася Євхаристійна проща дітей-першопричасників Бучацької єпархії УГКЦ до Марійського духовного центру, що в Зарваниці. Про це повідомляє  Катехитична комісія Бучацької єпархії УГКЦ.

Спершу на подвір’ї Зарваницької парафіяльної церкви розпочалася Свята Літургія, яку очолив Владика Дмитро (Григорак), Єпарх Бучацький. З єпископом служили священики Бучацької єпархії, котрі прибули з дітьми на прощу. Чудовим співом супроводжував Святу Літургію дитячо-юнацький хор парафії Святого Миколая з Копичинців, додаючи прощі ще більшої урочистості. Після відправи, згідно з програмою прощі, діти поклали квіти до стіп чудотворної ікони Зарваницької Божої Матері і спільно промовили молитву-благання про постійну і особливу опіку Богородиці над дітьми-першопричасниками Бучацької єпархії, їхніми батьками, вчителями та духовенством.

У пообідню пору відбувся духовний концерт «Ісус у моєму серці», на якому виступили діти з кожного деканату. Концертні номери довели, наскільки щедро обдарував Господь талантами наших українських дітей. Незабутнє враження справив на всіх присутніх похід із Владикою Дмитром до чудотворного джерела. Благословення прочан і кроплення свяченою водою біля Зарваницького джерела було по-особливому щедре і багате. На згадку про паломництво діти отримали від Владики Дмитра іконочки.

 

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next