АКТУАЛЬНО

У Бурштині в парафії УГКЦ провели першу англомовну лекцію для дітей

Понеділок, 11 грудня 2017, 12:58
У неділю, 10 грудня, у недільній школі при парафії Святого священномученика Йосафата в м. Бурштин (Івано-Франківська обл.) провели першу англомовну лекцію для дітей на тему «Christmas in Ukraine and in other countries» (Різдво в Україні та в інших країнах світу), яку розпочали з української колядки «Бог ся рождає» і оригінального знайомства.

Під час заняття спікери Оксана Шмігель і бр. Святослав Коткевич розказували дітям про значення і походження Різдва, його символи, традиції в Україні, Англії, США та інших країнах. Спікери завітали до діток від Школи англомовних християнських аніматорів на базі благодійної літньої школи англійської мови Товариства «Свята Софія» США.

«Я була надзвичайно приємно вражена базою знань з англійської мови, активністю і прагненням дітей удосконалюватися!» ‒ поділилася враженнями одна зі спікерів події Оксана Шмігель.

Варто додати, що після невеликої теоретичної програми діти співали колядки «We Wish You a Merry Christmas» і «Baby Jesus We Love You», якими прославляють народження Ісуса Христа в англомовних країнах.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next