АКТУАЛЬНО

У Біликах на Полтавщині з нагоди храмового празника відбулося виставлення мощів св. Андрія Первозванного

Понеділок, 03 серпня 2015, 17:26
У день Святого пророка Іллі храмове свято відсвяткувала парафія УГКЦ селища Білики Кобеляцького району Полтавської області. Архиєрейську Літургію очолив владика Василь (Тучапець), Екзарх Харківський.

Із ним співслужили парох парафії о. Роман Валявка та священики Харківського екзархату: отець-декан Олександр Дядя з Сум, о. Володимир Раковецький та о. Максим Кролевський з Полтави, о. Андрій Буняк з Кобеляк та о. Василь Улішак із с. Деменки. З нагоди празника відбулося також виставлення мощів св. Андрія Первозванного, які відтепер постійно перебуватимуть у храмі.

Парафія Святого пророка Іллі в Біликах заснована в 2001 році. Упродовж тривалого часу богослужіння проводяться в тимчасовій капличці. Зараз тривають роботи над будівництвом великого храму Святого пророка Іллі.

Прес-служба Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next