АКТУАЛЬНО

У Білоцерківському районі провели акцію підтримки мешканців навколишніх сіл

Вівторок, 28 березня 2017, 16:36
Цими днями вірні парафії Різдва Христового УГКЦ міста Біла Церква провели акцію духовно-матеріальної підтримки мешканців районних сіл (с. Фурси та с. Чмирівка).

Захід провели спільно із Фурсівською сільською радою з ініціативи адміністратора громади о. Ігоря Гріщенка.

Як розповів священик, в один день вірні відвідали 30 потребуючих родин, поспілкувалися з ними та надали матеріальну підтримку: «Завдяки БФ «Карітас-Київ» в особі о. Романа Сиротича нам вдалося надати не лише духовну підтримку потребуючим людям, але й матеріально допомогти мешканцям сіл харчовими наборами», - зазначив священик.

За словами душпастиря, цю акцію вдалося здійснити завдяки парафіянам, особливо п. Олі Діхтяр та п. Галині Грушевій, а  також соціальним працівникам Білоцерківського районного територіального центру соціального обслуговування п. Надії Болюх та п. Наталії Шелудченко.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next