АКТУАЛЬНО

У Білій Церкві греко-католики провели благодійну акцію підтримки для міської лікарні №3

П'ятниця, 08 травня 2020, 16:20
4 травня 2020 року парафіяни громади Різдва Христового УГКЦ у місті Біла Церква спільно з благодійним фондом «Карітас-Київ» провели акцію підтримки для Білоцерківської міської лікарні № 3.

Як повідомив протоієрей Ігор Гріщенко, місцевий священник УГКЦ, така допомога є дуже потрібною, адже цей медичний заклад є опорним пунктом для Київщини, у якому приймають хворих на COVID-19. «За допомогою небайдужих жертводавців для потреб лікарні було передано дезінфекційні засоби.

«Наша Церква щодня молиться за лікарів, медперсонал. Молимося за тих, які, попри важкі і часто недооцінені умови праці, виконують покликання свого серця», - зауважив о. Ігор.

Він також додав, що такою підтримкою Церква пригадує, що духовенство та вірні УГКЦ є поряд. «Навіть тоді, коли здається, що жертва є не потрібною, наша Церква не перестає дякувати і просити нашого Господа, щоб подавав сили, натхнення, витримки для тих, які твердо, мужньо і сміливо йдуть за голосом свого сумління».

«З плином часу багато чого зміниться, - зазначив священник, - але якісні зміни вже зачіпають тих, які їх не просто очікують, але тут і тепер починають ними жити. Наша держава потребує якісного війська, якісних педагогів, інженерів, священників, депутатів, керівників держави всіх рівнів. Для становлення таких якісних прошарків праці не менш важливою в наш час стає добра співпраця між усіма. Лише такий підхід забезпечить якісне зростання нашого національного благоустрою. Тільки тоді кожен із нас зможе щиро подивитися в очі один одному, коли сам стане на дорогу якісних змін, шлях, який веде нас у світле майбутнє України», - наголосив о. Ігор Гріщенко.

Пресслужба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next